CULINAIR

In het dorpje Cuneaz is op 5 minuten loopafstand het goed bekend staande restaurant l’Aroula. (aroula.cuneaz@gmail.com en www.aroula.it ) Jean +393493611242 Michela +393470188095.

Er zijn prima dagmenu prijzen en heel redelijke á la carte prijzen. Er dient voor lunch en diner gereserveerd te worden aangezien het drukbezocht is. Met de kok kan eventueel vooraf afspraken gemaakt worden voor het menu. De zaterdagavond van aankomst kan vooraf gereserveerd worden voor het diner en de restaurateur kan u dan eventueel om 5 uur al ophalen met uw bagage bovenaan de lift. U spreekt dan af hoe laat u wilt dineren die avond. Dit naast de eerder genoemde transport opties.

Er is bij het maken van deze site momenteel nog geen cateringservice georganiseerd. Er is wel al rekening mee gehouden. Voor diegene die dit graag heeft is een meegenomen eigen kok (met hulp) in het gasthuis echter een goede verblijfmogelijkheid.

In de naburige bergdorpjes en in Champoluc zijn zeer goede restaurants. Reserveren wordt aangeraden. Champoluc is ’s avonds te bereiken met de cabine lift op 15 minuten lopen bergafwaarts. Vanaf 17.00 uur vertrekt hier om het hele uur een aantal cabines naar het dal en retour, tot 23.00 uur en uitgezonderd om 21.00 uur. Populaire restaurants zijn Il Balivo, la Grange en le Petit Coque (links).

Voor het diner in bergrestaurants is reserveren ook noodzakelijk en meestal kan dan ook afgesproken worden dat u op een nader te bepalen plaats met de sneeuwscooter opgehaald wordt en teruggebracht.

Populaire bergrestaurants en rifugio’s (overdag pisterestaurants) zijn: